Turkish Housewares by Invitation Only Turkey için başvurular başladı

Turkish Housewares by Invitation Only Turkey için başvurular başladı

10 ŞUBAT'A KADAR BAŞVURULARDA
İNDİRİMLİ KATILIM ÜCRETİ 6.950 € + KDV

EVSİD olarak ilk kez 2016 yılında 38 katılımcı ile başlattığımız Invitation Only etkinliğimiz bu yıl hem sergileme alanı hem de alıcı sayısı açısından büyüyerek 8-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Invitation Only konsepti, ev ve mutfak eşyaları sektörüne yönelik ülkemizde düzenlenmekte olan mevcut fuarlardaki ziyaretçi profilinin sınırlı sayıda ülkelerden gelen alıcılardan oluşması ve bizce pozitif ayrımı hak eden üretici firmaların görece yerel pazara hitap eden diğer katılımcıların gölgesinde kalmasına muhalif olarak doğan, 2 gün boyunca sadece üretici firmaların Latin Amerika ve Asya dahil farklı coğrafyalardan alıcılarla önceden belirlenmiş program dahilinde görüşmeler yapabildiği etkin bir organizasyon.
 
Ticari olduğu kadar ülkemizi tarihi ve kültürel açıdan da tanıtmayı hedeflediğimiz etkinliğimiz için ilk yıl 38 firma ile çıktığımız yolda, 2022 yılında 73 katılımcıya ve 51 ülkeden 102 firmaya ulaştık. İlk olarak Hilton Bosphorus Taksim Convention Center’da düzenlediğimiz etkinliği, büyüme ile birlikte önce Hilton Bomonti salonlarına ve bu ybu yıl diğer ülkelere ilaveten,ıl da Haliç Kongre Merkezi’ne taşıdık ve 2023 yılında 60 ülkeden 200 alıcıyı ağırlıyor olacağız. Önceki yıllardan farklı olarak yakın ülkeler ve Orta Doğu pazarından da alıcılar, yerel pazardaki büyük zincirler ve satınalma ofislerinin sayısını arttırmak için şimdiden çalışmalara başladık.

Invitation Only ikili iş görüşmeleri 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 Mayıs akşamı gerçekleştirilecek olan ve tüm katılımcılarımızın davetli olduğu Gala Yemeği sonrası alıcı firmalarımız ülkelerine dönecekler.

     

2023 yılında yeni ve farklı pazarlara açılmak, fuarlarda görüşülemeyen müşterilere kolayca ulaşmak ve indirimli fiyatlardan faydalanmak için 10 Şubat 2023 Cuma gününe kadar firmanız imza sirküleri hükümlerine uygun olarak imzalanmış ve kaşelenmiş Katılım Sözleşmesi ve imza sirküleri ile, aşağıda detayları yer alan banka hesabına yapılan ilk ödemenin   yapıldığını gösterir dekont ile birlikte Beyza Çınar Hanım'a  ( [email protected] )  iletilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

İrem Uzunöz
Genel Sekreter 

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

  • 15m2 Büyüklüğünde Sergileme Standı
  • 15m2 Stand Konstrüksiyonu
  • B2B İkili İş Görüşmelerine Firmanızdan 2 Kişinin Katılımı
  • Tercümanlık Hizmetleri
  • 2 Gün Süresince Öğlen Yemeği ve İkramlar
  • Gala ve Akşam Yemekleri (2 Kişi)
  • Yurt dışı Tanıtımlar
  • Yurt Dışından Gelecek Alıcıların Yol, Konaklama Masrafları

TOPLAM 6.950€ + KDV 
 
10 Şubat 2023’ten sonra yapılacak başvurularda katılım bedeli 7.650 € + KDV olarak uygulanacaktır.

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği İktisadi İşletmesi
Banka          : Garanti Bankası A.Ş. 
Şube            : Akatlar
IBAN            : TR13 0006 2001 5720 0009 0824 00  

 

Başvurmak için Tıklayın.

 

ÖNCEKİ SENELERDE KATILAN ALICILARDAN BAZILARI

 

INVITATION ONLY 2022 VIDEO

 

Paylaş:

Değerli Sektör Temsilcimiz, Bildiğiniz üzere İstanbul etkinliğine 16 sı Latin Amerika ülkelerinden olmak üzere toplam 125 satın almacı firma katılmış ve 2 gün süren ekinlik kapsamında 2.000 in üzerinde iş görüşmesi gerçekleştirilmişti. EVSİD olarak Latin Amerika pazarının potansiyelini değerlendirebilmek amacıyla 14-19 Temmuz tarihlerinde bu defa Panama’da Latin Amerika’daki Meksika, Kolombiya, Peru, Şili, Brezilya, Uruguay, Bolivya, Arjantin, Paraguay gibi komşu ülkelerin de katılımıyla bir ikili iş görüşme programı gerçekleştirmekteyiz.

Kontenjanla sınırlı olup gerçekleştireceğimiz program kapsamında 14 Temmuz tarihinde Panama’ya direkt uçuş gerçekleştirilmesi, 15 Temmuz tarihinde Pazar ziyaretleri ve retail tour yapılması, ardından 16 ve 17 Temmuz tarihlerinde 2 gün içerisinde aralarında Casa Ideas ve Tottus-Şili, Novey-Panama, Tugo-Kolombiya, Mays Zona Libre-Panama ‘nın da bulunduğu 50 Latin Amerikalı alıcı ile iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlanmaktayız.

Ekonomi sınıfı Panama gidiş-dönüş uçak bileti, Panama’da 4 gece 5* Otelde konaklama, transferler, toplantı salonu ve toplantılar sırasında öğle yemekleri, ikili iş görüşmeleri ve görüşmelerde İspanyolca-İngilizce tercüman hizmeti dahil toplam katılım bedeli 7.800$ olup, bahse konu tutar %50 oranında Ticaret Bakanlığı’nın ilgili tebliği kapsamında desteklenecektir. Başvuran firmalar ilk etapta toplam katılım bedeli olan 7.800$ bedeli ödeyecek ve Ticaret Bakanlığı’ndan desteğin gelmesi sonrası kendilerine destekleme oranında iade yapılacaktır.

Bahse konu programa katılmak isteyen firmalarımızın Ticaret Bakanlığı Şirket Talep Formu ve Katılım Sözleşmesi ile birlikte [email protected] e-mail adresine iletilmesi rica olunur.

Not: Kontenjan başvuru sırasına göre değerlendirilecek olup, heyete kabul edilemeyecek firmaların ödemeleri kesintisiz iade edilecektir