Avrupalı alıcılarla bu kez Invitation Only Europe Hollanda'da bir araya geliyoruz

Avrupalı alıcılarla bu kez Invitation Only Europe Hollanda'da bir araya geliyoruz

Ev ve mutfak eşyaları sektörü olarak toplam ihracatımızın yaklaşık %55 ini gerçekleştirdiğimiz Avrupa ülkeleri, aynı zamanda satın almacı kanalına en zor ulaştığımız pazarı oluşturmakta. Bu nedenle, 2019 yılında Çekya, 2022 yılında da Polonya’da gerçekleştirdiğimiz Invitation Only Europe etkinliğimizi bu yıl Amsterdam/Hollanda’da gerçekleştirmeyi planladık.
 
9-10 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve 2 gün sürecek ikili iş görüşme programı ile birlikte Hollanda'nın yanısıra Almanya, Belçika, Danimarka, Fransa, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Polonya, Portekiz, gibi farklı Avrupa ülkelerinden toptan ve perakende firmaları ile zincir mağazaların satın alma yetkililerini katılımcı firmalarımızla bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

Hazırlanan Heyet Programı'na göre, 8 Ekim 2023 Pazar günü Türk Hava Yolları’nın uçuşuyla Amsterdam'a varılması ve aynı gün düzenlenecek retail tur sonrasında 9-10 Ekim 2023 tarihlerinde 2 tam gün iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi, 11 Ekim 2023 akşamı yine Türk Hava Yolları’nın uçuşuyla İstanbul’a dönülmesi planlanmaktayız. Amacımız her katılımcı firmamızın öncelikle pazarı ve Avrupa bölgesindeki potansiyeli yerinde görmesi, bölgedeki önemli alıcılara ilişkin verilere erişmesi ve en önemlisi nitelikli alıcılar ile verimli iş görüşmeleri gerçekleştirebilmeleri.
  
Yol, konaklama, transferler, ikili iş görüşmeleri organizasyonu, program kapsamında verilecek öğle ve akşam yemekleri ile Hollanda dışından gelecek alıcıların yol/konaklama masrafları dahil firma başı katılım bedeli 6.850 € olup, sözkonusu rakamın Ticaret Bakanlığının sektörel ticaret heyeti programlarına yönelik ilgili Tebliğleri çerçevesinde %50 oranında desteklenmesi beklenmektedir.
 
Buna göre 6.850 € olarak belirlenen kişi başı katılım bedeli destek sonrası tutarının bugünkü kurlarla  3.425 € , aynı firmadan 2. kişi için belirlenen 2.240 € nun destek sonrası 1.120 €, 2. kişi aynı odada konaklamalı fiyat olarak belirlenen 1.150 € nun destek sonrasi 575 € olması öngörülmektedir.

30 firma ile sınırlandırdığımız programa katılmak isteyen firmalarımızın 4 Katılım Sözleşmesi ve 3.800 €'luk  ilk taksit ödemesinin yapıldığını gösterir dekont ile birlikte Derneğimize ([email protected]) başvurmalarını rica ederiz.
 
Saygılarımızla,
İrem Uzunöz
Genel Sekreter
 
Ödemeler için Banka Hesap Bilgileri;
Hesap Adı : Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği Ticari İşletme
Hesap        : Euro
Banka        : Garanti Bankası A.Ş.
Şube          : Akatlar
IBAN          : TR13 0006 2001 5720 0009 0824 00
 
NOT: Katılımcı sayısı 30 firma ile sınırlı olup, ilk taksit ödemesi yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Paylaş: